Brug tabellen nedenfor til at finde frem til det bedste internet lige nu, altså hvilken udbyder der performer bedst over for sine kunder lige nu. Tabellen er lavet på baggrund af de forskellige udbyderes trustpilotscores, og tabellen opdateres løbende.

swipe internetSwipe for at se fuld tabel

Nr Udbyder Truspilot Score Data opdateret: 27.01.2023
1 4.7 ★ Læs mere om Fastspeed
2 Waoo 4.6 ★ Ingen samarbejdsaftale med
Waoo
3 4.6 ★ Læs mere om Hiper
4 4.6 ★ Læs mere om CBB
5 4.4 ★ Læs mere om Bolignet
6 4.1 ★ Læs mere om Telmore
7 4.1 ★ Læs mere om Jetnet
8 4 ★ Læs mere om Telenor
9 Telia 3.9 ★ Ingen samarbejdsaftale med
Telia
10 3.8 ★ Læs mere om Kviknet
11 Norlys 3.8 ★ Ingen samarbejdsaftale med
Norlys
12 Velkommen 3.3 ★ Ingen samarbejdsaftale med
Velkommen
13 3 3.2 ★ Ingen samarbejdsaftale med
3
14 YouSee 3.1 ★ Ingen samarbejdsaftale med
YouSee
15 2.9 ★ Læs mere om Stofa
16 DLG Tele 2.0 ★ Ingen samarbejdsaftale med
DLG Tele

bedste internetDefinition på det bedste internet

Når man skal vurdere, hvem der tilbyder det bedste internet, så er der flere faktorer som er er i spil:

Kundeservice/support

Når man vælger internet, så er nogle af de vigtigste faktorer kundeservice og support. Lang de fleste vil nemlig på et eller andet tidspunkt komme i kontakt med deres udbyder enten fordi de har spørgsmål til deres regning, fordi der er tekniske problemer med deres forbindelse eller måske fordi man ønsker at op- eller ned-gradere sin hastighed. Lige gyldigt hvad, så er det vigtigt, at udbyderen support-afdeling er til at komme i kontakt med, og at man ikke skal vente alt for lang tid i kø for at komme igennem.  Man kan spørge sige selv – Er billigt internet det værd, hvis det aldrig virker, og man ikke kan få hjælp hos udbyderens support afdeling?

Stabilitet

Udover tilgængeligheden af support og vejledning, så er det selvfølgelig også vigtigt, at det internet man køber er stabilt og at man får det man betaler for. Der er ikke noget værre end at betale for 30 Mbit/s og så kun få leveret 15 Mbit/s. Andre gange får man den hastighed man betaler for, men til gen gæld er det ofte udfald på linjen, som gør, at man til tider mister internetforbindelsen helt. De teknologier som giver dig den bedste stabilitet er pt. fiber og COAX, så vælger du en løsning med disse teknologier, burde du være godt dækket ind på denne front. Fiber kender du sikkert allerede, men for dig som ikke kender til COAX, så er det blot internet leveret igennem dit TV-antennestik. Dette stik anvender coaxial digital kabler, deraf navnet.

Hastighed/pris

Det som gør godt internet til det bedste internet er forholdet mellem hastighed og pris. Du vil som kunde gerne have så mange Mbit for pengene som muligt, men selvfølgelig ikke på bekostning af stabiliteten (som beskrevet ovenfor). Det bedste internet er således en forbindelse, hvor du får mange Mbit til få penge, men hvor du samtidig får en forbindelse som rent faktisk levere din hastighed, måske via en hastigheds-garanti, og hvor nettet aldrig er nede.


Hos Musimi.dk mener vi, at ovenstående tre punkter alle indgår som en del af de faktorer, som udbyderens kunder vurdere udbyderen på, når de anmelder dem på Trustpilot. Derfor mener vi at en udbyders trustpilotscore er det tætteste vi kommer på en faktisk vurdering af, hvem der tilbyder det bedste internet lige nu.

Hvem er de hurtigste?

Hvis du tænkte på bedst som i hurtigst, så kan vi også hjælpe dig med at finde den hurtigste udbyder på markedet herunder. Vi har nemlig, i tabellen nedenfor, samlet top 10 over de hurtigste internetforbindelser på markedet lige nu. Som standard vises kun de 5 første, men hvis du trykker “Se fuld liste” vil du få den fulde liste med super hurtige internet-produkter.

swipe bredbaandSwipe for at se fuld tabel

Udbyder Hastighed Pris Via Data opdateret:
2500/2500 Mbit/sHastighed 224 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
2500/2500 Mbit/sHastighed 579 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
Første 3 mdr. gratis!
1000/500 Mbit/sHastighed 299 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
1000/560 Mbit/sHastighed 198 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
1000/1000 Mbit/sHastighed 199 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
1000/100 Mbit/sHastighed 219 kr.per md.
forklaringCOAX
SE TILBUD!
Spar 836 kr. lige nu
1000/100 Mbit/sHastighed 349 kr.per md.
forklaringCOAX
SE TILBUD!
1000/1000 Mbit/sHastighed 134 kr.per md.
forklaringFiber
SE TILBUD!
SE FULD LISTE

Denne tabel indeholder også priser, så du kan vælge den udbyder der tilbyder det hurtigste produkt til den billigste pris. Husk også at bruge den første tabel med trustpilot scores, da hurtigt internet ikke er meget værd, hvis det ikke virker og man ikke kan komme i kontakt med supporten.

Vi håber, at du med denne guide har fået et godt overblik over, hvor du finder det bedste internet lige nu.

Data til vores guide blev leveret af Billig-Bredbånd.nu´s side om det bedste bredbånd på markedet lige nu.