3 fornuftige alternativer til et forbrugslån

  Skrevet af: Redaktionen     04-10-2018     Skrevet i: Diverse

Går du og overvejet at tage er forbrugslån? Så bør du læse denne artikel først!

Et forbrugslån er nemlig, som du nok allerede ved, ikke den billigste må de at låne penge på, og du bør derfor altid overveje dine alternativer, inden du tager et forbrugslån.

I denne artikel giver vi dig således 3 fornuftige alternativer til en forbrugslån, som du altid bør prøve af først.

Lån hos dine forældre

Det sted du får den bedste rente er hos dine forældre. Her er renten nemlig ofte lig nul, og du kan således låne penge, uden at det koster dig noget. Du bør derfor altid spørge dine forældre om et lån, inden du tyr til f.eks. et online forbrugslån.

Det kan godt være det virker lidt pinligt at spørge sine forældre, men husk på, at de altid gerne vil hjælpe deres børn, og hvis det virkelig er en nødvendig ting, du skal låne penge til, så er det typisk mere end glade for at kunne hjælpe dig.

Tag en tur i banken

Man kan selvfølgelig låne penge i banken, og banken er uden tvivl også det sted, efter dine forældre, at du kan låne penge til den laveste rente.

Mange synes dog det er grænseoverskridende at skulle tale med sin bank, da man her skal stå til regnskab for sit pengeforbrug. Du skal dog huske på, at de netop gør dette for at sikre, at de kan få deres penge igen, så hvis de vitterligt ikke vil låne dig penge, så er det nok et tegn på, at du heller ikke bør låne penge, da dit budget ikke er til det.

Men som hovedregel bør du altid tage i banken, inden du f.eks. låner online.

Køb på afbetaling

Hvis det er fordi du har noget du gerne vil købe, at du overvejer et forbrugslån, så bør du for det første overveje, om det nu også er en god idé. Hvis du et fast besluttet på at du skal ud og købe den ting du har udset dig, også selvom du ikke har pengene, så bør du overveje, om en afbetalingsløsning kunne være en mulighed. Mange steder kan du nemlig købe ting på afbetaling, helt uden renter. Det betyder, at du ikke betaler for at låne penge, og faktisk kun ender med at betale det som produktet koster.

Det gælder f.eks. køkkener, hvor du typisk kan købe et køkken og afdrage på det uden renter.

Hvis det ender med et forbrugslån

Hvis alle de ovennævnte alternativer ikke er noget du kan bruge, og du nu er på vej ud for at optage et forbrugslån på nette, så bør du altid bruge en sammenligningstjeneste, som hjælper dig med at finde det billigste forbrugslån.

Her er det vigtigt, at du ikke bare vælger hvilken som helst sammenligningside, da langt de fleste er mindst lige som uigennemsigtige som låneudbyderne selv. En udbyder, som er 100% uvildig og som giver dig et reelt prisoverblik er Forbrugfinans.dk. Hos dem kan du f.eks. bruge denne sammenligning af forbrugslån, til at få et klart overblik over, hvor du finder dit lån billigst. Forbrugerfinans.dk er iøvrigt sikret med Mc Afee, så du kan sikkert bruge deres side.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *