3 tips til forældrekøb

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     12-04-2022     Skrevet i: Diverse

Sponsoreret indhold:

Hvis dit barn skal til at studere på en videregående uddannelse i én af de større byer i Danmark, så er det relevant at se på hvordan tingene hænger sammen i forhold til et forældrekøb, hvis altså forældrene i situationen har mulighed for at hjælpe økonomisk på denne måde.

Få styr på hvad der er op og ned ved reglerne omkring forældrekøb

Det er blevet enorm populært at foretage et forældrekøb for at hjælpe sit afkom igennem en god studietid, for det er nemlig ikke ligetil at finde et lejemål der er ledigt og som er til at betale sig fra i de store byer, men ligesom det er med et helt almindeligt boligkøb, så er der nogle ting du bør vide om forældrekøb, før du vælger at gøre noget i dette.

For at gøre det tydeligt hvad et forældrekøb indebærer, får du her 3 tips til forældrekøb som først og fremmest kan vise dig at der ikke er tale om et ganske almindeligt køb, men som også kan sikre dig en god handel.

De første 3 gode tips til dig der vil lave et forældrekøb

Første tip er at du bør kontakte en boligadvokat, der har kendskab til forældrekøb. At benytte sig af en boligadvokat kan for mange lyde skørt, da man jo ikke skal i retten eller lignende for at lave et forældrekøb, men det handler i bund og grund om at det kan være svært at danne sig et overblik over hvad der er op og ned og dermed få den bedste handel i hus.

Dit tip nummer to handler om at du sætter dig ind i reglerne for den boligforening du kigger på en andelslejlighed hos. Det er forskelligt hvad foreningerne bliver enige om og der kan i nogle tilfælde være tale om krav til bopæl for ejeren som er forældre i denne situation.

Sidste tip du får med på vejen, er at du med fordel kan foretage et familielån eller hvad man også kalder for et anfordringslån og at du derved overlader dit barn til at stå som ejer på papirerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.