Brug dit Wi-Fi til at tilslutte spændende gadgets

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     20-05-2020     Skrevet i: Diverse

Som de fleste andre bruger du sikkert internettet flittigt hver eneste dag. Internettet er blevet så stor en del af vores hverdag, at vi knapt nok tænker over, hvor ofte vi bruger det – i hvert fald ikke så længe det virker uden problemer. Internetforbindelsen kan dog bruges til meget mere end at surfe på nettet. Har du for eksempel nogensinde udnyttet potentialet i de mange muligheder, du har med dit trådløse netværk? Dit Wi-Fi kan bruges til at styre alt fra elektriske pærer til alarmsystemer og en masse andet derimellem. Mange Wi-Fi gadgets kan gøre din hverdag lettere, og hvem ønsker ikke at få frigivet mere tid til de vigtigere ting? Inden du går i gang med at vælge gadgets, skal du dog først vælge den rette forbindelse.

Hvilken hastighed passer til mit behov?

Inden du beslutter dig for, hvilken internethastighed du har brug for, bør du overveje dit behov. Hvis du kun skal bruge forbindelsen til at tjekke mails og læse nyheder, er en lille forbindelse helt fin. Hvis du vil udnytte forbindelsen til for eksempel online casino dk og andre populære live-spil, bør du vælge en lidt kraftigere forbindelse, så du undgår at spillet ”hakker” i grafik og lyd. Ved at vælge en forbindelse med en større hastighed, åbner du også op for en del andre muligheder. Det vil for eksempel blive muligt at streame film og TV-serier, og hele familien kan være på nettet, uden at nogen mærker forskel. Derudover får du mulighed for at tilslutte noget af det spændende Wi-Fi-udstyr, som du kan læse mere om herunder. Hvis du vil have flere gode råd til at vælge den rette forbindelse, så hop til vores guide der hjælper dig til at vælge rigtigt.

Fede Wi-Fi gadgets

Nogle af det mest populære Wi-Fi-udstyr er trådløse højttalere til streaming af musik og medieafspillere som Apple TV-bokse og Google Chromecast til streaming af TV og video. Dem kender du sikkert i forvejen, men vidste du, at du også kan bruge Wi-Fi til andre smarte ting? Eksempelvis:

  1. Dørklokke med kamera
  2. Elektronisk dørlås
  3. Styring af robotstøvsuger og -plæneklipper
  4. Videoovervågning

Dørklokke med kamera

Dørklokken ligner en helt almindelig ringeklokke, som sidder ved siden af hoveddøren. Men når du trykker på knappen, aktiveres et lille kamera i dørklokken. Kameraet sender et signal til din smartphone, så du kan se hvem der ringer på. Det smarte er, at du også kan se hvem der ringer på, selvom du ikke er hjemme. Nogle Wi-Fi-dørklokker er endda udstyret med mikrofon, så du kan tale med vedkommende, der står udenfor døren.

Elektronisk dørlås

Dørklokken kan eventuelt kombineres med en elektronisk dørlås. Glem alt om nøgler fremover, og brug i stedet tastaturet på dørlåsen til at låse døren op. Ved hjælp af trådløst internet kan du også bruge telefonen til at låse døren op. Hvis nogen ringer på – det kan du jo se på Wi-Fi dørklokken – kan du låse vedkommende ind, også selvom du befinder dig langt væk. På den måde kan du for eksempel give adgang til en håndværker, som kommer forbi, mens du ikke er hjemme, og du kan låse døren igen, når han er gået.

Styr dine robotter

Mange har efterhånden købt en robotstøvsuger eller en robotplæneklipper. Mange af disse robotter kan tilkobles dit Wi-Fi, så du har mulighed for at styre dem via telefonen. Hvis du har glemt at starte robotstøvsugeren eller plæneklipperen, inden du tog på arbejde, kan du let starte den ved hjælp af en app på telefonen. App’en kontakter robotten over internettet, og sætter den i gang med støvsugningen eller græsslåningen.

Videoovervågning

Ved hjælp af små Wi-Fi kameraer kan du let sætte overvågning  både ude og inde. Det gør det let at overvåge boligen, når du ikke er hjemme. Du kan logge på dine kameraer og se, hvad der sker, selvom du er på ferie mange tusinde kilometer væk. Det eneste der kræves er, at du har adgang til internettet.

Der findes mange flere Wi-Fi gadgets

Dette var kun en lille forsmag på de mange forskellige gadgets, som findes. Se flere Wi-Fi-gadgets i denne artikel og gå i gang med at opbygge dit smarte hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *