En taxabranche i udvikling

  Skrevet af: Redaktionen     26-09-2018     Skrevet i: Diverse

Hvis du spørger mig, har Taxabranchen altid været et par skridt bagud i forhold til så mange andre brancher.

Dette skyldes sandsynligvis primært den danske taxa-lovgivning, som gør det muligt for selskaber at købe sig ind ved meget store dele af kvoterne for, hvem der må udbyde taxakørsel i Danmark.

Udover at det kan tolkes som monopol-dannelse og den vej et problem, betyder det også, at der ikke er sket ret meget udvikling på feltet de sidste mange år.

Man finder nummeret, man ringer ind, og man får et taxaselskab i røret.

Vi gør det nemmere at bestille

Med Booktaxi.dk ønsker jeg at gøre taxakørsel i København, Odense, Århus og resten af landet lidt lettere.

Måden dette gøres på, er ved at samle alle tilgængelige taxaselskaber, en kort beskrivelse af selskabet og alle dets kontaktformer: Mail, telefon, online-booking, apps og så videre.

På den måde gøres det så let som overhovedet muligt at foretage et informeret valg angående hvilket taxaselskab som vælges i den givne situation.

Samtidig er al kontaktinformation givet, hvormed oprettelsen af kontakt er let – og skulle du ikke komme igennem til den første du ringer til, står det næste nummer i en kolonne til højre.

Når du vælger et taxaselskab, er det vigtigt at du gør din research: Selvom man skulle tro at taxaselskaberne havde styr på deres job, er der dårlige eksempler.
Det er meget tydeligt at nogle taxaselskaber får markant ringere anmeldelser end andre: Disse bør du naturligvis helt forsøge at undgå.

Af denne årsag sørger vi altid for at præsentere den gennemsnitlige karakter virksomheden har fået på hhv. Facebook og Pricerunner, hvilket er siderne som langt de fleste skriver sine anmeldelser på.

Mordet på Uber

Taxaselskaberne forsøger at lade som om, at de ikke er blevet påvirket af Uber – sandheden er dog, at det er en løgn.

De danske taxaselskaber, heriblandt Dantaxi og 4×35 arbejder i øjeblikket hårdt på at skabe et fundament i form af hver deres app, som skal give dem markedsandele.

Lyder det som Uber?

Så læg lige til, at appen ”Move” arbejder med faste priser, med lavere satser ind du er vant til. Så har du mere eller mindre Uber – i en helt legitim udgave.

Vi får sandsynligvis aldrig helt en Uber mere, men i det mindste er dette en forsikring om, at der sker et eller andet på feltet og at taxaselskaberne ikke bare æder overskuddet, men derimod forsøger at konkurrere på forskellige parametre, for at vinde markedsandele.

Og vinderen af denne konkurrence vil altid være forbrugeren.

4×35 og de andres apps

Ønsker du at have nem adgang til booking af taxa hos forskellige selskaber, er min klare anbefaling at du downloader en eller flere apps til formålet.

Du finder disse på de respektive selskabers hjemmesider.

Disse apps er helt gratis at bruge – du betaler blot for taxaen som du er vant til.

Til gengæld slipper du for misforståelser i telefonen, eksempelvis efter de 6. tequila-shot på en god bytur.

Oven i hatten giver flere apps dig et prisestimat, tidsestimat og meget mere, som gør brugeroplevelsen en hel del bedre, end hvis du blot havde ringet på almindelig vis.

God fornøjelse med din fortsatte taxakørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *