Find mobilnummer ejer | Sådan finder du ejeren af et mobilnummer

  Skrevet af: Redaktionen     15-08-2019     Skrevet i: Diverse

Find mobilnummer ejer

Er du blevet ringet op en eller flere gange af et telefonnummer, som du ikke har gemt i din telefonbog på din smartphone? Vil du gerne finde ud af hvem det er der har ringet til dig?

I gamle dage var det nemt at finde alle og enhver på De Gule Sider. I dag kan det være en større udfordring, når det kommer til at finde en mobilnummer ejer, men det er muligt og du kan læse mere om det her i artiklen.

Sådan finder du ejeren bag et mobilnummer

Du kan bruge forskellige tips og tricks til at finde frem til ejeren bag et mobilnummer. Nedenfor gennemgår vi de forskellige metoder.

Brug den virtuelle telefonbog

Selvom at du ikke kan bruge den traditionelle telefonbog, kan du stadigvæk bruge en telefonbog. Du skal blot bruge den virtuelle telefonbog Krak.dk hvor du kan indtaste telefonnummeret. Hvis telefonnummeret ikke er skjult fra Krak, vil ejeren dukke op på hjemmesiden.

Brug Facebook

Du kan også prøve på at søge på et telefonnummer på Facebook. Her kræver det naturligvis at du har en Facebook-konto. Herefter kan du søge på telefonnummeret og hvis personen har registreret sit telefonnummer med sin Facebook-konto, vil du finde frem til ejerens Facebook-profil.

Brug MobilePay

Du kan også bruge MobilePay til at finde ejeren bag et mobilnummer. Det kræver naturligvis at du selv benytter betalingsapplikationen. Over halvdelen af den danske befolkning bruger MobilePay. Faktisk er der mere end 3,8 millioner danskere, der bruger MobilePay og derfor er der stor sandsynlighed for at du er en af dem.

Når du benytter MobilePay til at finde ejeren bag et mobilnummer, skal du åbne app’en og sætte beløbet til en enkelt krone. Her efter skal du trykke på ”vælg modtager” og det er her at du kan indtaste telefonnummeret, som har ringet til dig.

Efter at du har indtastet telefonnummeret skal du vælge ”næste” og det er her at du kan se brugeren, der er registreret med telefonnummeret, hvis en MobilePay bruger er tilknyttet dette telefonnummer. Faktisk behøver du ikke engang at overføre den enkelte krone til brugeren, for at se hvem der ejer telefonnummeret.

Google

Google ved alt og derfor kan du også benytte Google, hvis du ikke kan finde ejeren via Facebook, Krak eller MobilePay. Google er især hjælpsom, hvis der er tale om et telemarketing-firma eller i svindel. Typisk anmelder andre brugere sådanne tilfælde og derfor vil det være blandt de første resultater, hvis der er tale om irriterende salgspersoner eller svindelforsøg.

Benyt Whatsapp eller andre applikationer

Du kan også benytte Whatsapp eller lignende applikationer, der bruges til at sende beskeder. Her er tricket at du gemmer telefonnummeret i din telefonbog enten som fx ”?” eller ”ukendt nummer”.

Herefter skal du åbne Whatsapp og følge samme proces, som du ville følge, hvis du sendte en Whatsapp til en person du kender. Åben en ny besked, vælg modtageren og i stedet for at sende beskeden, kan du åbne profilbilledet for at se den person, der er registreret med telefonnummeret.

Ring tilbage

Det kan virke simpelt, men en af de bedste metoder til at finde frem til ejeren bag et telefonnummer er at ringe tilbage. Hvis du ønsker at skjule din identitet, kan du ringe tilbage til nummeret ved at bruge en anden telefon.

Du kan også ringe op til telefonnummeret og vente på at der er en person der svarer og herefter kan du selv vælge om du ønsker at sige noget eller at lægge på.

Send en SMS

Hvis du ikke ønsker at ringe op kan du sende en SMS. Det kan være at du føler dig utryg ved at ringe til en person du ikke kender og derfor kan du sende en SMS og fx skrive ”hej, jeg har modtaget et opkald fra dette nummer, hvem er du?” eller noget i den stil.

Du kan ikke altid finde ejeren bag et telefonnummer

Det kan være svært at gemme sig i denne højteknologiske verden, men det kan være at du kan søge forgæves lige meget om du bruger Krak, Facebook, MobilePay og Google. Der er mange personer, der har skjult sin identitet ved at have et hemmeligt nummer og ved ikke at tilknytte sit nummer til Facebook. Derfor kan det være at du i sidste ende ikke kan finde ejeren bag det telefonnummer, der har ringet en eller flere gange til dig, men prøv lykken med de nævnte metoder i artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *