Gode, billige og gratis regnskabsprogrammer til foreninger

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     27-03-2021     Skrevet i: Diverse

Er din forening på udkig efter et regnskabsprogram, som kassereren kan bogføre alle de transaktioner der måtte være i, så bør du tage et godt kig på de valgmuligheder du får når du kigger online.

Spar på pengene her

Der findes et væld af valgmuligheder og for nogle virker det mere forvirrende end gavnligt at være så privilegeret at have frit valg på alle hylder. For andre er det bare et spændende univers og der kan måske komme blod på tanden efter at finde det billigste regnskabsprogram til foreninger, så der stadig kan spares penge.

Der er altid forskellige meninger fra forening til forening om hvad man mener der er nødvendigt at have mulighed for når man skal bogføre. De små foreninger med de simple og få transaktioner, vil nærmest kunne klare sig med en håndskrevet kasserapport.

Hvorfor vælge et regnskabsprogram online?

Det er dog smart at man får sig et gratis regnskabsprogram i stedet og det er der flere grunde til. F.eks. har bon og kvitteringer fra de gængse supermarkeder en tendens til at miste tydeligheden, når de bliver knubbet for meget på og der er ofte flere forskellige personer der laver privat udlæg i forbindelse med arrangementer og er man ikke obs så forsvinder sådan nogle kvitteringer hurtigt.

Med et online regnskabsprogram kan man som én af de funktioner man vil vægte, vælge at have muligheden for at digitalisere bilagene. Så mister de ikke tydeligheden i knubbet sværte og der kommer i det hele taget ikke til at mangle nogle bilag, hvis der skulle komme kontrol med bogføringen på et tidspunkt.

Vær OBS på at man i henhold til bogføringsloven har pligt til at gemme bilag og andet der kan dokumentere hver enkelt transaktion der har været foretaget i foreningen i op til 5 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *