Hvad sker der, hvis jeg ikke sender udstyret fra min internetudbyder tilbage, efter jeg har opsagt internet hos dem?

FAQ svar
Hvad sker der, hvis jeg ikke sender udstyret fra min internetudbyder tilbage, efter jeg har opsagt internet hos dem?
Maria Jespersen

  Skrevet af: Maria Jespersen     23-10-2023     Skrevet i: FAQ

En læser har sendt os følgende spørgsmål:

Hvad sker der, hvis jeg ikke sender udstyret fra min internetudbyder tilbage, efter jeg har opsagt internet hos dem?

Vores redaktør Maria Jespersen givet nedenstående svar:

Lad mig tage udgangspunkt en situation, jeg selv har været i. For en måned siden besluttede jeg mig for at opsige mit internet hos min tidligere udbyder. Jeg var træt af de høje priser og dårlige forbindelse, så jeg startede min søgen efter billigere og bedre alternativer – en ny internetudbyder tak.

Her brugte jeg blandt andet vores sideher på Musimi.dk om det billigste internet, hvor man kan sammenligne og finde det billigste internet der passer til ens behov. Det var virkelig nyttigt for mig, da jeg ikke er særlig IT-kyndig.

Efter at have valgt min nye udbyder og opsigelsen var bekræftet, havde jeg en stor beslutning foran mig. Skulle jeg sende det udstyr, jeg havde fået fra min tidligere udbyder, tilbage?

Ikke at returnere udstyret

Jeg var fristet til bare at beholde udstyret og tænke “hvad kan der ske?”. Men det er faktisk ikke en god idé!

Når du ikke returnerer udstyret til din internetudbyder, kan de opkræve dig en gebyr eller et erstatningsbeløb for det manglende udstyr. Dette kan skabe unødvendige økonomiske problemer for dig.

Udnyttelse af din tillid

Derudover er det vigtigt at huske, at du har accepteret at låne udstyret fra udbyderen, da du tilmeldte dig deres tjeneste. Hvis du ikke returnerer udstyret, kan det opfattes som en udnyttelse af deres tillid og kan have juridiske konsekvenser.

Eksterne konsekvenser

Udover de ovennævnte konsekvenser kan det også påvirke din kreditværdighed og din evne til at få fremtidige tjenester. Din tidligere udbyder kan rapportere dit manglende udstyr til kreditselskaber, hvilket kan påvirke din kreditværdighed negativt.

Opsummering

Så lad mig opsummere. Hvis du ikke sender udstyret tilbage til din internetudbyder, kan du blive pålagt at betale gebyrer eller erstatning. Det kan påvirke din kreditværdighed og dine fremtidige muligheder for at få internet fra andre udbydere.

Jeg håber, at min personlige erfaring kan være nyttig for dig. Sørg for at returnere udstyret og undgå de potentielle problemer. Tak fordi du læste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *