Hvilken hosting skal jeg vælge?

  Skrevet af: Redaktionen     17-11-2019     Skrevet i: Guides

hvilken hosting skal jeg vælge?

Vil du gerne have en hjemmeside, webshop eller blog, så skal du hen og kæbe hosting. Men hvad skal du lige vælge? Hvad har du egentlig brug for?

Det får du svare på i denne artikel

Prisen

Når du vælger hosting, så prisen altid en vigtig faktor. Hosting kan koster flere hundrede kroner om måneden, men det kan også koste 10-20 kroner.

Det hele handler om, hvad du har brug for. Generelt kan man sige, at hvis du har en almindelig hjemmeside, blog eller en lille/mellemstor webshop, så kan du i de fleste tilfælde “nøjes” med en løsning til 10-20 kroner.

Disse løsninger har alt hvad du skal bruge for at komme i gang, og du undgår at betale for en stor løsning, som du slet ikke har brug for. Det smukke ved disse mindre løsninger er, at du hurtigt kan opgradere dem, den dag du får brug for mere plads eller kraft.

Så vores råd er altid at starte småt, og så opgradere, hvis du får brug for det. Lad være med at købe en dedikeret server til din hjemmeside inden du ved om du overhoved får brug for det.

Hvad med specifikationerne?

Ja hvilke specifikationer bør dit webhotel have, før det kan bruges til noget?

Igen handler det om, hvad du har brug for. 90% af alle hjemmesider på nettet kan dog nøjes med en hosting-løsning, der indholder følgende:

  • Min 3 Gb plads
  • Ubegrænset trafik
  • Gratis SSL
  • Plads til min. 1 hjemmeside / domæne (gerne flere, hvis du vil have flere hjemmesider på samme webhotel)
  • Mail-konti på samtlige domæner
  • Daglig backup
  • Gratis support
  • Understøttelse af PHP og MySQL (Brugs til systemer som f.eks. WordPress)
  • Gerne en hurtig LiteSpeed server, da hastighed er godt for din seo.

Du kan lære meget mere om, hvad du skal være opmærksom på i denne guide om hosting.

Hvilken udbyder skal jeg vælge?

Du finder nok hurtigt ud af, at rigtig mange udbydere har hosting-pakker, som opfylder ovenstående, så hvem skal du så lige vælge?

Vi anbefaler, at du vælger en dansk udbyder, der tilbyder dansk support. Det kunne eksempelvis være nordicway.dk, som er en dansk hosting udbyder med hovedsæde i Aarhus.

Vi anbefaler desuden, at du vælger en udbyder som scorer pænt på Trustpilot, da dette sikrer, at du komme ind hos en udbyder, som yder en god service og support (noget der er ret vigtigt, når man arbejder med hosting)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *