Hvilket bredbånd er bedst?

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     10-07-2020     Skrevet i: Diverse

Hvilket bredbånd er bedst

Annonce

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken bredbåndsløsning man bør vælge, og der kommer kun flere og flere udbydere på markedet. Noget af det første, man bør undersøge, er hvilke udbydere, der er tilgængelige i ens område. Derefter er det en god ide at være bevidst om, hvad man skal bruge bredbåndet til, og ikke mindst hvor mange, der skal bruge det. Hvis du sætter dig godt ind i sagerne, og undersøger hvordan du kan få den billigste månedlige løsning, kan du også undgå låne penge akut.
Her får du et overblik over forskellen på fibernet og kabelnet samt et indblik i, hvad to forskellige veletablerede spillere på markedet kan tilbyde dig.

Fibernet eller bredbånd

Skal man vælge fibernet eller bredbånd? Og hvad er fordelene og ulemperne ved de to typer egentlig? Kabel-bredbånd betyder at internetforbindelsen transporteres via kabler, og kommer ud til dig enten via telefonstikket eller kabelstik. Denne almindelige type bredbånd udbydes nærmest over det hele. Fibernet betyder derimod at internettet transporteres via lyslederkabler. Denne metode resulterer i en markant øget hastighed, men til gengæld er det ikke i alle områder, fibernettet bliver udbudt, og det er heller ikke alle udbydere, der tilbyder fibernet. Sørg derfor at tjekke op på dette, før du bestiller. Fibernet er som udgangspunkt dyrere end bredbånd.

Stofa

Stofa er én af Danmarks største bredbåndsudbydere, og de tilbyder en forholdsvis billig bredbåndsløsning. Når du går ind på Stofas hjemmeside, kan du hurtigt taste din adresse ind og se, hvad Stofa kan tilbyde dig af bredbåndspakker i dit konkrete område. Stofa tilbyder både almindeligt bredbånd og fibernet alt afhængig af geografi.

Yousee

Yousee er ligeledes én af de største spillere på markedet, og tilbyder en enorm høj hastighed og god ydeevne med deres Gigaspeed internet. Fælles for både Stofa og Yousee er, at de begge tilbyder pakker med TV, internet og mobilabonnement. På denne måde kan du slippe med ét samlet månedligt beløb for det hele, hvilket gør det nemmere at fastlægge et månedligt budget. Når du samler dine hos Yousee, kan du derudover blive en del af fordelsprogrammet Yousee More, hvor du kan vælge forskellige fordele til som eksempelvis lydbøger eller musik, uden at det koster ekstra.

Fastspeed

Fastspeed er en forholdsvis ny spiller på det danske bredbåndsmarked, men er inden for kort tid blevet en enorm populær bredbåndsudbyder. Fastspeed tilbyder kun bredbånd, men er til gengæld specialiseret i dette. Fastspeed tilbyder maksimal hastighed uden begrænsninger til markedets skarpeste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *