Ny bolig – det skal du huske

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     26-08-2020     Skrevet i: Uncategorized

Når man skal have ny bolig eller lejlighed, så er der mange ting, som man skal holde styr på. Hele processen kan tage lang tid fra den påbegyndes til man endelig sidder i sin nye bolig. Der er dog nogle overordnede ting som de fleste, der står over for at skulle købe ny bolig, med fordel kan have in mente – det gælder både før, under og efter boligkøbet. Derfor er her nogle af de ting der er værd at huske.

Et nyt kapitel – styr på økonomien?

Det at købe ny bolig markerer typisk et nyt kapitel i ens liv. Årsagen til behovet for ny bolig kan selvsagt være meget forskellig fra person til person. Det kan være et nyt job der gør, at man pludselig har muligheden for at skifte sin boligsituation ud med en anden.

Lige meget hvad årsagen er, så er det vigtigt at have helt styr på sin økonomi før noget andet. Der kan være forskel på hvad man rent økonomisk har råd til, og for at undgå at ende i en uoverskuelig situation senere hen, så er et godt råd at starte med at lave et budget.

Lige meget om man er murer, der bygger huse eller IT konsulent, der arbejder med ERP implementering, så er det altid en god ide, at rådføre sig hos sin bank ift. at ligge et budget for fremtiden boligkøb. At købe en ny bolig kan nemlig være uoverskueligt, og derfor er det en god ide at forhøre sig hos en professionel, der kan give kyndig vejledning, og hjælpe med at danne et overblik.

Selve boligkøbet

Ud over rådgivning til de finansielle aspekter af et boligkøb, så er der også mange praktiske ting, der skal være styr på. Her kan det igen være fornuftigt at rådføre sig hos en person, der har erfaring med processen. Det kan være et familiemedlem, en bekendt eller en decideret boligadvokat. Hos Hviid boligadvokater finder du dygtige boligadvokater til fast lav pris, hvilket kan gøre hele boligkøbet markant mere overskueligt.

En professionel boligadvokat kan hjælpe med ting som: gennemgang af alle dokumenter, skødeskrivning og refusionsopgørelsen. Medmindre man selv er boligadvokat eller fagkyndig, så er disse ting helt forståeligt ikke noget de fleste har erfaring med.

Hjem kære hjem

Når endeligt den nye bolig er ”i hus” så kommer de lidt sjovere ting, som for eksempel indretningen af boligen og i det hele taget at skabe sig et nyt hjem. Hvis man er gået fra en mindre til en større bolig, så kan den ekstra plads virke overvældende. Omvendt kan det være tiltrængt med ekstra plads, især hvis der er en lille ny på vej. Familieforøgelse er nemlig, ud over jobskifte, en af de hyppigste årsager til at der investeres i ny bolig. Det kan også være fordi børnene er blevet større og derfor godt kunne bruge hvert deres værelse.

Hvor om alting er, så er det at skabe et nyt hjem typisk forbundet med at opstille rammerne for hyggelige stunder sammen. De fleste holder af at slappe af derhjemme på sofaen til en god film, og derfor findes der i dag et bredt udvalg af streamingtjenester. En af de nyere og længe ventede af slagsen er Disney plus, som danskerne får adgang til i løbet af september 2020.

I det hele taget bliver streamingtjenester mere og mere populære, til fordel for de klassiske TV-pakker og Daniel Søgaard Hald fra Mobilsiden.dk fortæller at ”Streamingtjenesterne underholder os som aldrig før og stadig flere tjenester ser dagens lys. Amazon Prime & Disney + er blandt de nyeste streamingtjenester af Tv, serier, film og sport. Tjek Mobilsiden.dk ud, hvis du vil sidde på forreste række når populære tjenester ramme det danske marked ”.

Det er derfor et nemt sted at starte, når det kommer til at sikre familiehyggen, eller bare generel underholdning når man har fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *