Ny dansk sammenligningsside afslører, hvor meget du egentlig betaler for et forbrugslån!

  Skrevet af: Redaktionen     08-06-2018     Skrevet i: Guides

Se lån

I samarbejde med Musimi.dk har siden Forbrugerfinans.dk idag set dagens lys.

Forbrugerfinans.dk er skabt for at gøre op med sammenligningsider, som reelt set ikke hjælper forbrugeren på nogen måde. Hvis du f.eks. skal tage et forbrugslån, kan du på langt de fleste sammenlignings-sider på ingen måde finde frem til, hvem der reelt set er billigst, da du altså får at vide, at du kan låne fra f.eks. 10.000 til 100.0000 til en rente på mellem 2% og 35%, hvilket på ingen måde giver dig et svar på, hvad det så helt præcis vil koste dig hos den givne udbyder, hvis du gerne vil låne 20.000 og afbetale over 12 år.

Forbrugerfinans.dk løser dette problem og giver dig den konkrete pris på det lån og løbetid du ønsker. På den måde kan du helt præcist se, hvad sådan en lån koster hos de forskellige udbydere, og dermed tage et oplyst valg af forbrugs- eller kviklån. Som du også vil kunne se, når du besøger siden, så er der stor forskel på udbyderne, og hvis du absolut skal ud og låne penge, så kan du jo lige så godt gøre det hos den udbyder der er billigst!

Hos Forbrugerfinans.dk er der fokus på interaktive visualiseringer, som gør det nemt og overskueligt at sammenligne f.eks. forbrugslån. Alle lån vil være grafisk afbilledet, og du vil kunne sortere efter det lån med de laveste kreditomkostninger.

Prøv f.eks. at gå til siden om forbrugslån, og se, hvordan du helt præcist kan se, hvem der egentlig er billist på markedet via et visuelt søjlediagram.

Her vil du få en graf der ligner nedenstående, som giver dig et klar billeder af priserne hos de forskellige udbydere, og hvem der er billigst:

lån

Der er ingen tvivl om at forbrugslån og kviklån er en dyr fornøjelse, og derfor kan du på Forbrugerfinans.dk også læse mere om, hvordan du bør afbetale dit lån og hvad du ellers bør forholde dig til, inden du tager et forbrugslån. Du kan desuden se et eksempel på, hvordan et lån udvikler sig, hvis du ikke husker at afdrage – det er lidt et skræmmeeksempel, men det viser også, hvordan man regner ÅOP.

Der findes også en vejledning på side, som hjælper dig med at undgå forbrugslån, hvis du har svært ved at styre “de nemme lån”.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *