Sådan får du en bedre internetoplevelse på mobiltelefonen

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     26-08-2019     Skrevet i: Guides

Her på siden hjælper vi dig gennem vores sammenligningstjeneste med at finde det billigste og bedste internet på markedet lige nu. Men hvad gør du så, når du har fundet det rette internet for dig? Vi hjælper dig her med, hvordan du kan få en bedre internetoplevelse, når du bruger din mobiltelefon.

Vi lever i en digital verden, hvor vi er vant til, at internettet, teknologier og apps fungerer godt og arbejder hurtigt, men vi har nok alle prøvet, at det har taget en evighed at åbne en hjemmeside fra vores mobiltelefon. Ofte tager det rigtig lang tid for mobilen at åbne siden, fordi der er både billeder, tekst, film og en masse andet, telefonen først skal hente. Ligegyldigt om mobilen er ny eller gammel, så kan den have svært ved at hente og åbne de mange informationer, der er på den pågældende side.

Fordi vi er vant til, at det meste teknologi kører som smurt, kan vi hurtigt blive irriterede og frustrerede, når tingene loader langsomt. Men heldigvis er der noget, du selv kan gøre, for at din mobiltelefon kan åbne hjemmesiderne hurtigere. Nu skal du høre hvordan.

AMP

Det er ikke sikkert, at du har hørt om Accellerated Mobile Pages før, men måske er du stødt på dets forkortelse AMP ét eller andet sted? AMP er Googles mobile format, og formålet med AMP er at øge hastigheden på loadingen af hjemmesider fra mobile enheder for på den måde at forbedre internetoplevelsen for dig.

AMP har eksisteret i mange år, men det er først for nylig, at Google er begyndt at vise AMP, når man søger efter ting, og AMP-hjemmesider bliver ofte vist på mobilenheder frem for de traditionelle websider. Det vil sige, at hvis du søger på Google fra en mobiltelefon, så kan du se, at nogle hjemmesider har et lille gråt lyn tilknyttet efterfulgt af teksten “AMP”. Dette viser dig, at disse hjemmesider er i AMP-format. For specifikt at søge efter hjemmesider, der er AMP-format, kan du desuden tilføje ”AMP” efter din søgning. På den måde finder du de hjemmesider, som du kan åbne hurtigere.

Hvorfor er AMP hurtigere?

Helt konkret er AMP blot en lettere udgave af en traditionel internetside. Det vil sige, at alt det overflødige og ”tunge” information, som eksempelvis film, er skåret fra, og oftest består AMP-hjemmesider udelukkende af tekst og kun få billeder. Dette gør, at hjemmesiderne bliver hurtigere at loade, fordi AMP-siderne simpelthen skal hente færre elementer.

Hvorfor bruger virksomheder AMP?

AMP forøger som sagt en hjemmesides hastighed på mobiltelefoner, og dette giver virksomheden en fordel i søgeresultaterne på Google. Folk åbner simpelthen virksomhedens hjemmeside hurtigere, hvilket øger brugertilfredsheden og skaber flere besøgende. For mange moderne virksomheder er AMP-sider nærmest blevet lige så vigtige og uundværlige som det at have en god callcenter software eller den nyeste Microsoft Office-pakke.

Hvis du har brug for flere tips til, hvordan du får den bedste mobiloplevelse, kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *