Sådan får du fibernet på din adresse

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     28-04-2022     Skrevet i: Diverse

Sponsoreret indhold:

I en tid hvor store dele af vores liv foregår på internettet, har et godt og stabilt internet aldrig været vigtigere. Arbejde, fritid, underholdning, læring og meget mere bruger vi i dag nettet til. Det er helt sikkert også en af grundene til, at fibernet er blevet utrolig populært. 

Med fibernet får du nemlig et hurtigt og stabilt internet – faktisk det hurtigste på markedet. Det sikrer dig, at du kan streame, spille og gøre alt, hvad du ellers bruger dit internet til, uden unødvendige og irriterende forstyrrelser. Her får du en guide til, hvordan du får fibernet på din adresse. 

Undersøg, om du kan få fibernet på din adresse

Det er desværre ikke alle steder i landet, at fibernet er blevet udrullet. Er du i tvivl, om den lynhurtige fibernet forbindelse er en mulighed på din adresse, kan du tage en fibernet test. Her har du mulighed for at se, hvilke løsninger du kan vælge imellem, når du skal have nyt internet eller fibernet.

Fibernet bliver leveret gennem nedgravede kabler. Det betyder, at hvis der endnu ikke er lagt kabler i dit område, kan du ikke få fiber. Kablerne består af optiske fibre, som kan transportere internettet med lysets hastighed.

Måske er din bolig allerede koblet til fibernettet. Ellers kan du få koblet din bolig til, hvis der er fiber i dit område. Når du kontakter et energiselskab, skal der føres et fiberkabel gennem dit hus’ sokkel. Fiberkablet kobles til en fiberboks, og dit fibernet er dernæst klar til at blive koblet til din mobil, dit tv, din computer osv. 

Du kan løbende tjekke op på, om fibernet bliver muligt på din adresse. Det skyldes, at fiberkablerne gradvist bliver lagt flere og flere steder. 

Kontakt din udbyder

Når du har fundet ud af, om du kan få den lynhurtige internettype på din adresse, kontakter du den eller de udbydere, der står for nettet i dit område. De forskellige fibernet udbydere vil have forskellige fibernet pakker, du kan vælge imellem. 

Din fibernet pris vil typisk ligge et sted mellem 200 kroner og 600 kroner, udover det fibernet abonnement du vælger. Du kan også være heldig at få et godt fibernet tilbud hos udbyderen, som naturligvis gør fibernet priserne endnu lavere. 

Du kan få fibernet billigt, specielt hvis du vælger en lavere fibernet hastighed. Hastighederne ligger typisk mellem 100 Mbps og helt op til 5000 Mbps. 

Her skal du vurdere, hvad husstandens internetforbrug er. Bor I eksempelvis mange i husstanden, bliver der spillet og streamet meget, eller er du afhængig af hurtig upload og download, kan du med fordel vælge en hurtig hastighed. Så slipper du for unødig ventetid og kan i stedet bruge tiden på alt det, du holder af. 

Hurtig og stabilt internet klar til brug

Når du har været igennem alle disse overvejelser, er dit fibernet klar til brug. Nu har du et internet, der er hurtigere end mange af de bredbåndsløsninger, der findes på markedet. Du har også et utrolig stabilt internet, så selvom der er mange brugere på ad gangen, vil du ikke opleve ustabilitet. Derfor er fibernet et oplagt valg til dig, der elsker internet, der fungerer optimalt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.