Hvordan tjener du penge hjemmefra – og hvilken internethastighed skal du bruge?

  Skrevet af: Ekstern Redaktion (Reklame)     17-02-2022     Skrevet i: Guides

Sponsoreret indhold:

Hvem vil ikke gerne tjene penge hjemmefra, hvis det er muligt at gøre det i nattøjet på sofaen uden at forlade dit elskede kæledyr? Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men ikke desto mindre findes der flere muligheder for at gøre lige netop dette – hvor det eneste, der kræves, er en god internetforbindelse. Her er et par bud på online hjemmearbejde, som ikke sender dig ud på din cykel i de kolde vintermorgener.

Freelancing

Du kan freelance indenfor mange områder. Du kan vælge at være selvstændig og 100% din egen chef eller påtage dig opgaver for andre virksomheder. Hvad end, du har lyst til at udgive bøger, blogge, fotografere, webdesigne eller softwareudvikle, så er det alle områder, hvor du har mulighed for at arbejde på computeren hjemmefra – og endda i endnu højere grad i dag, hvor vi har fundet ud af, at mange møder kan tages over videoopkald. Her er det dog en god idé at skifte nattøjsoverdelen ud med en skjorte og sætte håret. 

Dette kræver sjældent en speciel høj internethastighed, men handler mere om at have det rigtige udstyr til dit erhverv. Hvis du bor i en husstand på 1-2 personer, vil du oftest kunne klare dig med 10-20 Mbit/s.

Online spil

Det er også muligt at tjene penge på gambling. Odds eller spil online spil hjemmefra med en stærk internetforbindelse for at tjene penge på at have det sjovt. Her er det en god idé at sætte sig lidt ind i, hvad de forskellige spil tilbyder af bonusser og gevinster samt at sikre sig, at de opererer med dansk licens. Så er du sikret, at de lever op til kravene omkring sikkerhed, fair play og sikre betalingsløsninger.

Her er det lidt vigtigere med en hurtig internetforbindelse, da du spiller om rigtige penge, og en tabt forbindelse kan betyde tabte penge. Det er derfor en god idé med 20-30 Mbit/s for en husstand på 1-2 personer. 

Aktier

Du kan også vælge at investere i aktier. Når du køber en aktie, køber du egentlig en lille del af den pågældende virksomhed, hvilket så giver dig ret til at få del i virksomhedens overskud og udbytte (og tab). Hvis virksomheden stiger i værdi, så stiger din akties værdi også – og omvendt, så falder din aktie i værdi, hvis virksomheden gør. Derfor er det heller ikke risikofrit at investere i aktier, men netop denne risiko gør også, at indtjeningsmulighederne er store. Her er det en god idé med et grundigt forarbejde, så du ved, hvad du gør. Men dette arbejde kan altså også udføres fra sofaen med en kop kaffe i hånden og surdejsboller i ovnen.

Med en husstand på 1-2 personer kræver denne indtjeningskilde heller ikke en internetforbindelse på mere end 10-20 Mbit/s. Ved flere personer kan det dog være nødvendigt at gå op på 30-50 Mbit/s, hvis andre i husstanden streamer eller spiller online. Kortlæg derfor altid gerne, hvad alle i husstanden ønsker at benytte internetforbindelsen til, inden du tegner et abonnement – hvad end, du selv ønsker at benytte den til freelancing, online spil eller aktieinvestering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.